Planerade kullar 2021

Far

Mor

Kommentar

Rainbow Dreams Batman
nonself black magpie

Chokladfabrikens Lima
nonself black magpie (choklad och rödögd bärare)

Får man chansen att låna en snygg hane med delvis helt nytt blod tar man den! Jag hoppas och tror att det blir främst klassiska black magpies och jag hoppas på fina ungar vilket det borde bli efter de snygga föräldrarna. Lima är dräktig kullen förväntas komma i mars.

 

Chokladfabrikens Fargo
nonself black magpie

Chokladfabrikens Chihuahua
nonself black magpie

Ungdomarnas första dejt. Två fina djur som jag hoppas mycket på. Vältecknade black magpies är vad jag vill ha här. Hoppas Chihuahua är dräktig. Kullen förväntas i mars

Chokladfabrikens Wassely Kandinsky
nonself black magpie

Chokladfabrikens Doha
nonself black magpie

Nu hoppas jag Kandinsky lyckas bli pappa verkar faktiskt som Doha är dräktig. Mycket lovande föräldradjur jag tror det kan bli fantastiska ungar… om det blir något. Hoppas de ärver mammas öron och fin teckning och färg från båda föräldrarna. Kullen väntas i mars.

Cavines Owen
nonself cinnamon argente

Bauns Wilma
nonself silver agouti

Min andra kull agouti/argente vill gärna att det ska finnas rastypade silver normal agouti/argente kvar i Sverige. Importerat silveragouti från Danmark och köpt argente från Göteborg små spillror finns det kvar. Nytt spännande avelsprojekt med andra ord. Förväntar mig fina silveragouti som bär rödögt. Kommer tidigast i april.

Chokladfabrikens Fargo
nonself black magpie

Chokladfabrikens Ubar
nonself black magpie (chokladbärare)

Två trevliga black magpies hoppas de kommer att få just trevliga black magpiebarn. Förväntar mig storverk från de här två. Kommer tidigast i april.

Sch Chokladfabrikens Minago
nonself black magpie

Chokladfabrikens Astrid och Aporna
de white (magpieavlad och chokladbärare)

Det var många år sedan jag senast hade en ”whiteypie” i avel men jag tror det kan vara sant att de ger himla bra teckningsfördelning på magpies så nu när det upp till bevis! Jag hoppas Astrid och Minago får ett gäng mulitchampions! Kommer tidigast i april.

Sch Chokladfabrikens Zalavas
nonself chocolate harlequin

Chokladfabrikens Vladivostok
nonself chocolate magpie

Här var det choklad! Hoppas på snygga chokladiga magpies och harlequins. Hoppas de får bättre öron än båda föräldrarna och ärver pappas färg. Kommer tidigast i april.