Mina avelshonor 

Chokladfabrikens Thebe

Född: 2018-09-25 
Ras & färg: nonself black magpie 
E. Chokladfabrikens Urban Målare 
U. SCh Chokladfabrikens Verona Grönjord

Kommentar: En hyfsat tecknad hona är aldrig fel. Lite blaskig färg men i övrigt bra. Hon är ung så jag hoppas hon utvecklas som jag vill.

SCH Chokladfabrikens Salla

Född: 2018-05-29 
Ras & färg: 
nonself chocolate magpie 
E.
SCh Chokladfabrikens Marcel Duchamp 
U.
Chokladfabrikens Josabeth

Kommentar:  Salla är en sån där fin en som liksom bara har DET självklar utstrålning och bär upp sig snyggt. Hon har fint split face och väldigt fina rena rutor som möjligen hamnat lite tokigt. Mycket glad över henne. Självklar keeper.

SCH Chokladfabrikens Tokha

Född: 2019-04-23
Ras & färg: nonself black magpie
E. Sch Chokladfabrikens Minago
U. Sch Chokladfabrikens Verona Grönjord

Kommentar: Tokha är min hittills mest framgångsrika magpie. En BISjr 1 och en BISjr 3 placering och hon blev bästa tecknade noself 2019! Tokstolt matte och uppfödare. Hon är fin speciellt färgen är fantastisk. Något lätta öron och lite rörig teckning möjligen. Trevlig tjej att att ha med att göra en kul typ med mycket mod och bestämda åsikter.

Britta

Född: 2019-03
Ras & färg: nonself black harlequin
Uppfödare: Okänd, import UK

Kommentar: Jag fick inga uppgifter på lilla Britta när hon kom till mig från England i juni 2019 då var hon liten och rädd. Nu är hon varken liten eller rädd. Ett riktigt charmtroll som är väldigt speciell. Namnet Britta… ja ni fattar… hon är Britt.

Chokladfabrikens Ubar

Född: 2019-05-02
Ras & färg: nonself black magpie
E. Chokladfabrikens Kolding 
U. Sch Chokladfabrikens Salla

Kommentar: Ubar är en liten knasig galning med kanonkropp. Kobby söt och med massor av energi. Hoppas det kan bli något efter henne för hon är den sista kvar i en linje av fina djur.

2Ugly

Född: 2019-05-24
Ras & färg: nonself chocolate magpie
E. Flockdjurs Walter Wasabi
U. BB8
Uppfödare: Wanna och Anette Mayer

Kommentar: Ugly är inte inte ugly alls. En kobby snygging som kanske saknar lite i teckningen. Men hon är vad jag vill ha hon bär rödögt och hennes mamma har en fantastisk ton i sin lilacfärg det är den jag ute efter.

Chokladfabrikens Kumba

Född: 2019-01-16
Ras & färg: nonself black harlequin
E. Eclipse Bidoof
U. Chokladfabrikens Ziqqurat

Kommentar: En härlig hona som bär på rödögt. Det är bara en spillra kvar av de rödögda då vi haft problem med färgen så de som finns kvar är viktiga. Hoppas det kan bli så bra som vi fortfarande hoppas. Kanske Kumba kan bidra.

Chokladfabrikens Cercado de Lima

Född: 2019-08-22
Ras & färg: nonself black magpie
E. Flockdjurs Tage Tabasco
U. Chokladfabrikens Regina

Kommentar: Söta lilla Lima. Lite fnattig och stökig till sättet men saknar inte charm och hon växer på sig. Sådär lite lagom pajsig i teckningen hon ser trevlig ut och passar bra här.

Chokladfabrikens Vladivostok

Född: 2019-11-22
Ras & färg: Nonself chocolate magpie
E. Burtwoods Merlin
U. Sch Chokladfabrikens Verona Grönjord

Kommentar: Min lilla herefordkalv Vladivostok. Första kullen efter importen Merlin visade överraskande att han bär på choklad. Klart jag måste spara en från kullen. Vem kan motstå ett vitt huvud? Hon har rena fält också faktiskt.

Chokladfabrikens Lipovka

Född: 2020-01-16
Ras & färg: nonself black harlequin
E. Burtwoods Merlin
U. Britta

Kommentar: Här var det rutor minsann och rena fält! Det var ju det jag ville ha från mina Engelska importer och Lipovka är keepern från deras gemensamma kull. Färgen är dock under all kritik men jag hoppas hon växer i den.

Chokladfabrikens Doha

Född: 2019-09-26
Ras & färg: nonself black magpie
E. SCH Chokladfabrikens Piet Mondrian
U. SCH Chokladfabrikens Canberra

Kommentar: Doha är ett vackert marsvin med jättebra färg och rimlig teckning. Jag är väldigt stolt över denna trevliga charmiga hona. På sin första utställning tog hon en BISjr 2! Stolt matte och uppfödare!

Chokladfabrikens Chihuahua

Född: 2020-03-03
Ras & färg: nonself black magpie
E. Burtwoods Merlin
U. SCH Chokladfabrikens Canberra

Kommentar: Lite mörk kanske. Skulle väl ha önskat mer av det vita och mixade men allt annat sitter liksom. Söt hona som jag hoppas mycket av. Hon var bokad ett tag men jag blev verkligen överlycklig när köparen ångrade sig… för det hade jag också gjort.