Mina avelshonor 

Chokladfabrikens Ubar

Född: 2019-05-02
Ras & färg: nonself black magpie
E. Chokladfabrikens Kolding 
U. Sch Chokladfabrikens Salla

Kommentar: Ubar är en liten knasig galning med kanonkropp. Kobby söt och med massor av energi. Hoppas det kan bli något efter henne för hon är den sista kvar i en linje av fina djur.

2Ugly

Född: 2019-05-24
Ras & färg: nonself chocolate magpie
E. Flockdjurs Walter Wasabi
U. BB8
Uppfödare: Wanna och Anette Mayer

Kommentar: Ugly är inte inte ugly alls. En kobby snygging som kanske saknar lite i teckningen. Men hon är vad jag vill ha hon bär rödögt och hennes mamma har en fantastisk ton i sin lilacfärg det är den jag ute efter.

Chokladfabrikens Cercado de Lima

Född: 2019-08-22
Ras & färg: nonself black magpie
E. Flockdjurs Tage Tabasco
U. Chokladfabrikens Regina

Kommentar: Söta lilla Lima. Lite fnattig och stökig till sättet men saknar inte charm och hon växer på sig. Sådär lite lagom pajsig i teckningen hon ser trevlig ut och passar bra här.

Chokladfabrikens Vladivostok

Född: 2019-11-22
Ras & färg: Nonself chocolate magpie
E. Burtwoods Merlin
U. Sch Chokladfabrikens Verona Grönjord

Kommentar: Min lilla herefordkalv Vladivostok. Första kullen efter importen Merlin visade överraskande att han bär på choklad. Klart jag måste spara en från kullen. Vem kan motstå ett vitt huvud? Hon har rena fält också faktiskt.

Chokladfabrikens Lipovka

Född: 2020-01-16
Ras & färg: nonself black harlequin
E. Burtwoods Merlin
U. Britta

Kommentar: Här var det rutor minsann och rena fält! Det var ju det jag ville ha från mina Engelska importer och Lipovka är keepern från deras gemensamma kull. Färgen är dock under all kritik men jag hoppas hon växer i den.

Chokladfabrikens Doha

Född: 2019-09-26
Ras & färg: nonself black magpie
E. SCH Chokladfabrikens Piet Mondrian
U. SCH Chokladfabrikens Canberra

Kommentar: Doha är ett vackert marsvin med jättebra färg och rimlig teckning. Jag är väldigt stolt över denna trevliga charmiga hona. På sin första utställning tog hon en BISjr 2! Stolt matte och uppfödare!

Chokladfabrikens Chihuahua

Född: 2020-03-03
Ras & färg: nonself black magpie
E. Burtwoods Merlin
U. SCH Chokladfabrikens Canberra

Kommentar: Lite mörk kanske. Skulle väl ha önskat mer av det vita och mixade men allt annat sitter liksom. Söt hona som jag hoppas mycket av. Hon var bokad ett tag men jag blev verkligen överlycklig när köparen ångrade sig… för det hade jag också gjort.

Chokladfabrikens Agouti

Född: 2020-12-23
Ras & färg: nonself silver agouti
E. Cavines Owen
U. Bauns Sorry

Kommentar: Löjligt söta Agouti honan som stannar från min första kull i argenteprojektet. Inte så kort tickning som brorsan Aardvark men en hona i detta läge måste ju sparas. Hoppas på fina argente avkommor! Välkommen lilla charmtroll.

Chokladfabrikens Astrid och Aporna

Född: 2020-05-27
Ras & färg: self de white
E. SCH Chokladfabrikens Piet Mondrian
U. SCH Chokladfabrikens Salla

Kommentar: Domare Darren har ju tjatat länge på mig att jag ska spara en magpieavlad de white till avel. Han har ju rätt de brukar ge bra tecknade barn. Jag har dock varit lite kräsen på de jag fått men nu äntligen dök det upp en extra snygg de white efter två chompionföräldrar dessutom. Klart Astrid är min lilla vita. Hoppas hon ger mig det jag önskar. Supertrevligt marsvin som är mycket lätt att tycka om.

Chokladfabrikens Dove

Född: 2020-09-14
Ras & färg: nonself black harlequin
E. Chokladfabrikens Zalavas
U. Chokladfabrikens Doha

Kommentar: Klart jag måste spara en unge efter Zalavas och Doha. Okej hon har varken fått de bästa öronen eller teckningen men vilken djup bra färg hon har flickan! Hon kommer verkligen att kunna bidra med en hel del. Välkommen Dove!

Chokladfabrikens Esska

Född: 2020-11-01
Ras & färg: nonself black magpie
E. Flockdjurs Daikon
U. Chokladfabrikens Vladivostok

Kommentar: Så glad över denna ganska vältecknade sötnos som har fina öron och typ också. klockren keeper. Så gullig med sin svarta bläs lite svag för den teckningen som inte är så vanlig på magpies. Välkommen gulliga Esska!

Mmanya

Född: 2020-10-01
Ras & färg: nonself black magpie
E. Flockdjurs Walter Wasabi
U. HugAlan Disco Fever 4-ever
Uppfödare: Anette och Wanna Mayer

Kommentar: Oh lite nytt blod! Verkligen välkommet. Jag har visserligen fött upp hennes morfar men har inte mycket kvar från den linjen och hennes pappa är brittisk import. Så jag är så glad att jag fick denna pärla av Anette och Wanna. Mmanya har riktigt trevlig teckning, typ och öron. Tyvärr en vit tass men i detta läge får det vara okej. Välkommen Mmanya!

Chokladfabrikens Festis

Född: 2020-11-05
Ras & färg: nonself black magpie
E. Burtwoods Merlin
U. SCH Chokladfabrikens Tokha

Kommentar: Tokha mådde inte jättebra i slutet av sin dräktighet så hon ska inte ha fler kullar. Tur då att hon fick tre fina döttrar. Festis har väl tråkigast öron av systrarna men hyfsad teckning och bra färg. Hoppas stort på henne vill gärna ställa henne också.

Chokladfabrikens Flora

Född: 2020-11-05
Ras & färg: nonself black magpie
E. Burtwoods Merlin
U. SCH Chokladfabrikens Tokha

Kommentar: Ja men det är klart jag sparar två av Tokhas döttrar! Floras teckning är väl inte bäst men öronen är bättre än syrrans och färgen lika fin. Gulligt och glad hon är den lugna av systrarna bus.

Bauns Sorry

Född: 2019-03-17
Ras & färg: nonself silver agouti
E. Bauns Dust N`Bones
U. DKCHjrpb Bauns Don´t cry
Uppfödare: Marianne Baun

Kommentar: Min vuxna hona från Danmark redan avelsklar vilket är kul för hon är ju nu mamma till Chokladfabrikens första agoutikull. Nej hon har inga öron för dom åt hennes mamma upp när hon föddes… ja det ser lite knäppt ut men hon är söt ändå.

Bauns Wilma

Född: 2020-05-31
Ras & färg: nonself silver agouti
E. Bauns Bad Obsession II
U. DKChpb Bauns Welcome to the Jungle
Uppfödare: Marianne Baun

Kommentar: Klart min favorit av mina tre agouti importer från Danmark gullig tjej. Hoppas jag kan få ställa henne snart för hon är snygg. Värdefull i mitt argenteavelsprojekt minst sagt.