Mina avelshanar

GP Chokladfabrikens Öpir 

Född: 2015-02-22 
Ras & färg
: nonself lilac magpie fox 
E
. Flockdjurs Ronaldo Rugrat 
U
. GP Chokladfabriekens Prinsessan Tuvstarr

Kommentar: Äntligen fick jag en lilac magpie med rätt färg och som faktiskt har ganska mycket vita/silverfält. Enda haken med Öpir är att han råkar vara fox också… så är han lite långnäst och har ett öronveck. Nåja efter en väldigt avlång tonårsperiod har han plötsligt fått kropp. Han är fin och kommer att bli riktigt snygg och stor när han växt i sig.

Chokladfabrikens Jules Winnfield 

Född: 2015-09-04 
Ras & färg: nonself black magpie 
E. GP Eclipse Hippopotamus 
U. SCh Chokladfabrikens Zorba

Kommentar: Han kallas till vardags Julle. En pärla är han denne lille kille. Väldigt bra öron och det är något som behövs på mina avelsdjur. han har också trevlg typ fina ögon och bra resning i kroppen. Färgen duger och teckningen är helt okej.Kul att få spara en egenuppfödd utställningsbar hane.

Chokladfabrikens Kolding 

Född: 2018-04-18 
Ras & Färg: nonself black magpie 
E. SCh Chokladfabrikens Piet Mondrian 
U. Chokladfabrikens Schosanna Dreyfus 

Kommentar
: Nej jag vet han är inte bra tecknad men bra färg typ och resning. Jag har inte sparat något efter Schosanna och det finns en del bakom henne som försvinner ur mina linjer annars. Kolding ska få dejta lite här kanske överraskar han och ger vältecknade barn. Petstjärna är han redan.

Eclipse Bidoof 

Född: 2015-08-11 
Ras & färg: nonself black harlequin 
E. Villa Cavia Mario 
U. Villa Cavia Tulipa 
Uppfödare: Camilla Carsbo

Kommentar: Mysiga snälla Bidoof är en riktig tillgång till uppfödningen med hel Hollänsk stam. En fin kille som kan dejta alla mina honor… det är väldigt bra. Han var redan bokad då Eclipse uppfödning lades ned så när jag hämtade honom fick han sällskap hem av tre till.

SCh Chokladfabrikens Marcel Duchamp 

Född: 2016-09-12 
Ras & färg: nonself chocolate magpie 
E. Chokladfabrikens Jules Winnfield 
U. Bluebells Ladybird 

Kommentar:
 Duchamp är en härlig kille som till utseendet liknar min första magpie Vibys Nougat fast han är snyggare och riktigt trevligt tecknad. Ställd två gånger som junior med två cert och ett silverkort har han också redan knipit. Snygging! Han är också mycket trevlig. Han blir naturligtvis kvar här och jag hoppas på fina avkommor.

Chokladfabrikens Piet Mondrian

Född: 2017-03-14
Ras & färg: Nonself black magpie
E. Eclipse Bidoof
U. Eclipse Chikorita
Kommentar: Mondrian är en riktigt fin kille. Bra färg, bra mittlinje. bra typ och fina öron. Teckningen är trevlig men sidorna tile ojämna. Väldigt glad och sprallig kille. Han har en helhollänsk pappa och en halvhollänsk mamma så han kommer med lite spännade nytt. Väldigt glad att han är här i Chokladfabriken.

Chokladfabrikens Minago 

Född: 2017-12-15 
Ras & färg: Nonself black magpie 
E. Cyklon 
U. SCh Chokladfabrikens Frida Kahlo

Kommentar: Minago ser väldigt rutig ut då hans vita fält sitter väldigt väl. Tyvärr är det lite oredigare på de svarta och mixade fälten. Men teckningen räcker för mig då svärtan är fin och allt annat funkar. Fin kille från trevlig kull hoppas på bra avkommor.

Flockdjurs Tage Tabasco 

Födda: 2018-05-31 
Ras & färg: nonself black magpie 
E. Bluebells The first cut is the Deepest 
U. Flockdjurs Amalfi 
Uppfödare: Catharina Hoppe 

Kommentar
: Efterlängtad nykomling. Fin kille riktigt stilig har han blivit. Bär på rödögt så han kommer att spela en viktig roll i uppfödningen.

Chokladfabrikens Port-au-Prince 

Född: 2018-09-30 
Ras & färg: nonself black magpie 
E. SCh Eclpise Darkmaster Gandling 
U. Chokladfabrikens Venus av Willendorf

Kommentar: Prince var ensam i sin kull och var en stor kille redan då. Kraftfull kropp redan som bebis och inte alls dåligt tecknad. Självklar keeper. Bär på rödögt.