Mina hanar
Klicka på bilderna för se dem i större format

sir5 sir6 sir7 Sir2

Sir Holmes
Född:
ca. 2010-11-01
Ras & färg:
Nonself, black magpie
E.
Okänd
U.
Okänd
Uppfödare
: Kim Holmes, UK

Kommentar: Underbara importen Sir är en helt fantastiskt trevlig hane. kanontemperament och fantastiskt stark och fin kropp. Han är en stor favorit här hemma. Dessutom ger han ruskigt fina ungar. Han är inte så snygg varken i typ eller teckning men hans barn blir superfina.

aragon4aragon3 aragon2 aragon

GP Chokladfabrikens Aragon
Född:
2011-03-24
Ras & färg:
Nonself, black magpie
E.
Flockdjurs Isidor
U.
GP SCH Chokladfabrikens Terabyte

Kommentar: Jag skulle ju inte spara en hane just ju… inte en med bläs och ett öronveck åtminstone men det blir sällan som man tänkt sig. Aragorn har framför allt en stark utstrålning och charm han har DET. Fin med sin fina typ och stora öron och redan som väldigt liten bär han upp sin kropp på ett så självklart sätt. Han är vacker helt enkelt och jag kan inte motstå honom. Han kan absolut bli en tillgång i uppfödningen och jag tror även på honom i utställningssammanhang. Aragorn är en guldklimp!

Ronaldo (2) Ronaldo (3) Ronaldo (2) Ronaldo (1)

Flockdjurs Ronaldo
Född
: 2014-04-26
Ras & färg
: Nonself lilac magpie
E
.Eyal
U
. Villa Cavias Nian
Uppfödare
: Catharina Hoppe

Kommentar: När den här kullen föddes hemma hos Catharina och Sara uppstod stor förvirring. Ungarna hade jättekonstiga sträva pälsar med vit frostning. De såg ut som inga andra. När bäbispälsen fälldes kom det ut helt normal nonselfpäls och vi har enats om att det inte var något genetiskt. Nu har Ronaldo kommit hit och han ser inte bara normal ut utan är också vacker som en dag. Fin kille som ska ställas i pet och bli avelshane i lilacprojektet.

opir (3) opir (2) opir (1) opir (4)

GP Chokladfabrikens Öpir
Född
: 2015-02-22
Ras & färg
: nonself lilac magpie fox
E
. Flockdjurs Ronaldo Rugrat
U
. GP Chokladfabriekens Prinsessan Tuvstarr

Kommentar: Äntligen fick jag en lilac magpie med rätt färg och som faktiskt har ganska mycket vita/silverfält. Enda haken med Öpir är att han råkar vara fox också… så är han lite långnäst och har ett öronveck. Nåja efter en väldigt avlång tonårsperiod har han plötsligt fått kropp. Han är fin och kommer att bli riktigt snygg och stor när han växt i sig.

Texas (1)Texas (2) Texas (2) Texas (1)

Bluebells Texas Ranger
Född: 2014-05-21

Ras & Färg: nonself black magpie
E. Bere Valley Cavies Captain
U. Furballz Meg
Uppfödare: Christina Rörbaek

Kommentar: Titta vad som plötsligt dök upp när jag behövde honom som mest! En obesläktad black magpiehane precis vad jag behövde! Texas har ett fint huvud med underbart split face bra öron och är en fin kille. Tecknigen är lite stökig och underfärgen inte perfekt men jag jag är jätteglad över honom. Hoppas han kan tillföra fantastiska möjligheter för uppfödningen.

 
DKCH Cyklon
Född: 2014-08-16
Ras & färg: Nonself black magpie
E. Eclipse Canis
U. Klockaregårdens Flisan
Uppfödare: Angelika Radke

Kommentar: Cyklon är Dansk champion och det kan man förstå han ‘är fin. Han har gett många fina avkommor hos sin danska ägare och jag hoppas han kan ge några fina till här. Trevligt att få hemen vuxen bra hane. Lugn trevlig kille.

Julle Jules (2) Jules (1)

Chokladfabrikens Jules Winnfield
Född: 2015-09-04
Ras & färg: nonself black magpie
E. GP Eclipse Hippopotamus
U. SCh Chokladfabrikens Zorba

Kommentar: Han kallas till vardags Julle. En pärla är han denne lille kille. Väldigt bra öron och det är något som behövs på mina avelsdjur. han har också trevlg typ fina ögon och bra resning i kroppen. Färgen duger och teckningen är helt okej.Kul att få spara en egenuppfödd utställningsbar hane.

 Gandling (1) Gandling (2) Gandling (4) Gandling (3)

SCh Eclipse Darkmaster Gandling
Född: 2015-05-14
Ras & färg: nonself black magpie
E. Chokladfabrikens Zed
U. Eclipse Fluva
Uppfödare: Camilla Carsbo

Kommentar: Det är inte klokt så rutig denna kille är han ser ut som ett schackbräde. Ska man vara riktigt petig är det väl en liten aning brist på mixade fält och huvudet är inte så tecknat alls men trots det är han imponerande vältecknad. En dröm.

BidoofBidoof (2) Bidoof (1) Bidoof (3)

Eclipse Bidoof
Född
: 2015-08-11
Ras & färg: nonself black harlequin
E. Villa Cavia Mario
U. Villa Cavia Tulipa
Uppfödare: Camilla Carsbo

Kommentar: Mysiga snälla Bidoof är en riktig tillgång till uppfödningen med hel Hollänsk stam. En fin kille som kan dejta alla mina honor… det är väldigt bra. Han var redan bokad då Eclipse uppfödning lades ned så när jag hämtade honom fick han sällskap hem av tre till.

 

Chokladfabrikens Albertus Pictor
Född: 2016-01-07
Ras & färg: nonself black magpie
E. GP Chokladfabrikens Aragorn
U. Chokladfabrikens Älva

Kommentar: Rutige Pictor ska få stanna här och bli avelshane. Han är redan utställd med hyfsade resultat. Han är väldigt rutig men tyvärr har han inga riktigt bra svarta fält det finns lite väl mycket vita strån i de fälten som ska föreställa svarta och han har ett öronveck. Nåja man kan inte få allt! Han duger och är en go kille.

  

SCh Chokladfabrikens Marcel Duchamp
Född: 2016-09-12
Ras & färg: nonself chocolate magpie
E. Chokladfabrikens Jules Winnfield
U. Bluebells Ladybird

Kommentar:
 Duchamp är en härlig kille som till utseendet liknar min första magpie Vibys Nougat fast han är snyggare och riktigt trevligt tecknad. Ställd två gånger som junior med två cert och ett silverkort har han också redan knipit. Snygging! Han är också mycket trevlig. Han blir naturligtvis kvar här och jag hoppas på fina avkommor.

 
Chokladfabrikens Piet Mondrian
Född: 2017-03-14
Ras & färg: Nonself black magpie
E. Eclipse Bidoof
U. Eclipse Chikorita
Kommentar: Mondrian är en riktigt fin kille. Bra färg, bra mittlinje. bra typ och fina öron. Teckningen är trevlig men sidorna tile ojämna. Väldigt glad och sprallig kille. Han har en helhollänsk pappa och en halvhollänsk mamma så han kommer med lite spännade nytt. Väldigt glad att han är här i Chokladfabriken.
Flockdjurs Zip Code
Född: 2017-01-19
Ras & färg: Nonself lilac magpie
E. Flockdjurs Dante
U. Flockdjurs Loki Patera
Uppfödare: Catharina Hoppe

Kommentar: Jättefina Zip Code är precis vad jag behöver i uppfödningen. En fin lilac magpiehane med trevlig ton i lilac färgen. Så glad att han fick flytta hit jag hade spanat och trånat efter honom länge innan jag äntligen bestämde mig för att han fick plats. Jättetrevlig buspojke.