Mina hanar
Klicka på bilderna för se dem i större format

opir (3) opir (2) opir (1) opir (4)

GP Chokladfabrikens Öpir
Född
: 2015-02-22
Ras & färg
: nonself lilac magpie fox
E
. Flockdjurs Ronaldo Rugrat
U
. GP Chokladfabriekens Prinsessan Tuvstarr

Kommentar: Äntligen fick jag en lilac magpie med rätt färg och som faktiskt har ganska mycket vita/silverfält. Enda haken med Öpir är att han råkar vara fox också… så är han lite långnäst och har ett öronveck. Nåja efter en väldigt avlång tonårsperiod har han plötsligt fått kropp. Han är fin och kommer att bli riktigt snygg och stor när han växt i sig.

 
DKCH Cyklon
Född: 2014-08-16
Ras & färg: Nonself black magpie
E. Eclipse Canis
U. Klockaregårdens Flisan
Uppfödare: Angelika Radke

Kommentar: Cyklon är Dansk champion och det kan man förstå han ‘är fin. Han har gett många fina avkommor hos sin danska ägare och jag hoppas han kan ge några fina till här. Trevligt att få hemen vuxen bra hane. Lugn trevlig kille.

Julle Jules (2) Jules (1)

Chokladfabrikens Jules Winnfield
Född: 2015-09-04
Ras & färg: nonself black magpie
E. GP Eclipse Hippopotamus
U. SCh Chokladfabrikens Zorba

Kommentar: Han kallas till vardags Julle. En pärla är han denne lille kille. Väldigt bra öron och det är något som behövs på mina avelsdjur. han har också trevlg typ fina ögon och bra resning i kroppen. Färgen duger och teckningen är helt okej.Kul att få spara en egenuppfödd utställningsbar hane.

 Gandling (1) Gandling (2) Gandling (4) Gandling (3)

SCh Eclipse Darkmaster Gandling
Född: 2015-05-14
Ras & färg: nonself black magpie
E. Chokladfabrikens Zed
U. Eclipse Fluva
Uppfödare: Camilla Carsbo

Kommentar: Det är inte klokt så rutig denna kille är han ser ut som ett schackbräde. Ska man vara riktigt petig är det väl en liten aning brist på mixade fält och huvudet är inte så tecknat alls men trots det är han imponerande vältecknad. En dröm.

BidoofBidoof (2) Bidoof (1) Bidoof (3)

Eclipse Bidoof
Född
: 2015-08-11
Ras & färg: nonself black harlequin
E. Villa Cavia Mario
U. Villa Cavia Tulipa
Uppfödare: Camilla Carsbo

Kommentar: Mysiga snälla Bidoof är en riktig tillgång till uppfödningen med hel Hollänsk stam. En fin kille som kan dejta alla mina honor… det är väldigt bra. Han var redan bokad då Eclipse uppfödning lades ned så när jag hämtade honom fick han sällskap hem av tre till.

  

SCh Chokladfabrikens Marcel Duchamp
Född: 2016-09-12
Ras & färg: nonself chocolate magpie
E. Chokladfabrikens Jules Winnfield
U. Bluebells Ladybird

Kommentar:
 Duchamp är en härlig kille som till utseendet liknar min första magpie Vibys Nougat fast han är snyggare och riktigt trevligt tecknad. Ställd två gånger som junior med två cert och ett silverkort har han också redan knipit. Snygging! Han är också mycket trevlig. Han blir naturligtvis kvar här och jag hoppas på fina avkommor.

 
Chokladfabrikens Piet Mondrian
Född: 2017-03-14
Ras & färg: Nonself black magpie
E. Eclipse Bidoof
U. Eclipse Chikorita
Kommentar: Mondrian är en riktigt fin kille. Bra färg, bra mittlinje. bra typ och fina öron. Teckningen är trevlig men sidorna tile ojämna. Väldigt glad och sprallig kille. Han har en helhollänsk pappa och en halvhollänsk mamma så han kommer med lite spännade nytt. Väldigt glad att han är här i Chokladfabriken.
Flockdjurs Zip Code
Född: 2017-01-19
Ras & färg: Nonself lilac magpie
E. Flockdjurs Dante
U. Flockdjurs Loki Patera
Uppfödare: Catharina Hoppe

Kommentar: Jättefina Zip Code är precis vad jag behöver i uppfödningen. En fin lilac magpiehane med trevlig ton i lilac färgen. Så glad att han fick flytta hit jag hade spanat och trånat efter honom länge innan jag äntligen bestämde mig för att han fick plats. Jättetrevlig buspojke.

 

Chokladfabrikens Minago
Född: 2017-12-15
Ras & färg: Nonself black magpie
E. Cyklon
U. SCh Chokladfabrikens Frida Kahlo

Kommentar: Minago ser väldigt rutig ut då hans vita fält sitter väldigt väl. Tyvärr är det lite oredigare på de svarta och mixade fälten. Men teckningen räcker för mig då svärtan är fin och allt annat funkar. Fin kille från trevlig kull hoppas på bra avkommor.