Mina avelshonor
Klicka på bilderna för se de i större format.

PandaPanda2 Panda 

Eclipse Chikorita ”Panda”
Född
: 2015-09-20
Ras & färg: nonself black magpie
E. Chokladfabrikens Zed
U. Villa Cavias Fien
Uppfödare: Camilla Carsbo

Kommentar
: Panda kom till oss när Eclipse uppfödning lades ned. Hon är efter fine rutige Zed som är född hos oss och en jättefin Hollänsk hona. Till hälften helt nytt blod och hon är fin på många sätt. Panda är väldigt välkommen till uppfödningen och kan säkert ge oss fantastiska avkommor.

Corla (2)
Corla (1) Corla Corla2

Eclipse Corla Herald of Twhilight
Född: 2015-04-18
Ras & färg: nonself black magpie
E. GP Chokladfabrikens Aragorn
U. Villa Cavias ”Dutchy”
Uppfödare: Camilla Carsbo

Kommentar: Underbart vackra och rutiga Corla kommer från Eclipse uppfödning. Så glad att jag fick denna pärla hon är nämligen riktigt fin. Har också en hollänsk mamma men pappa är min myskille Aragorn som verkligen gett många fina ungar.

Lady 
Lady (1) Lady (3) Lady (2)

Bluebells Ladybird
Född: 2015-06-07
Ras & färg: nonself black magpie
E. Bluebells Joker
U. Cotton Town Stud Songbird
Uppfödare: Christina Rörbäk

Kommentar: En fin liten flicka är hon Lady. Glad och sprallig. Hon är mycket efterlängtad och helt obesläktad utom med Texas som kommer från samma uppfödare. Det var verkligen välbehövligt med nytt blod extra trevligt när det är ett fint marsvin.

Schsanna (2) Schsanna (1) Schosanna (1) Schosanna (2) Chokladfabrikens Schosanna
Född: 2015-11-22
Ras& färg: nonself chocolate magpie
e. Chokladfabrikens Django Freeman
u. GP Chokladfabrikens Prinsessan Tuvstarr

Kommentar: Schosanna är intressant i uppfödningen eftersom hennes pappas och farmors linjer annars går förlorade. Så glad att en fin hona som Schosanna får den äran att föra det vidare. Storväxt och med fin kropp i unga år känns hon så rätt trots att jag inte satsar så mycket på choklad längre. Hon kommer att både sättas med rödögda och mörkögda hanar.

Minnie (1) Minnie (2) Minnie (1) Minnie (2)
Chokladfabrikens Minnie
Född: 2015-12-12
Ras & färg: nonself lilac harlequin
E. Flockdjurs Ronalde Rugrat
U. Aniaras Heini

Kommentar: Hur underbart läcker är inte denna lilla hona! Så fina färger att jag knappt tror det är sant! Teckningen kan ju vara bättre förstås men i övigt är hon som en saga. Så välkommen att stanna i uppfödningen.

 Gemma (2) Gemma (3) Gemma (1)

Chokladfabrikens Gemma
Född: 2015-12-12
Ras & färg: nonself lilac harlequin
E. Flockdjurs Ronaldo Rugrat
U. Aniaras Heini

Kommentar: Gemma är ankungen som blev en svan. Det är klart jag såg att hon hade fin typ, stora öron och trevlig teckning redan från början men hon var pynkig. Liten och liksom rufsig så liten att jag försökte stödmata henne det ville hon inte för pigg och stark var hon trots allt. Hon var så stökig i pälsen att jag trodde hon hade pälsriktningsfel och jag var bekymrad över hennes mörka lemonfärg. Tänkte sälja henne tills jag plötsligt fick syn på den ”nya” Gemma hon hade blivit en skönhet! Nu är pälsen slät och hon växer på sig. Jag frångår mina principer och sparar både Gemma och Minnie från samma kull.

    
Chokladfabrikens Guernica
Född. 2016-09-16
Ras & färg: nonself lilac magpie
E. Eclipse Bidoof
U. Eclipse Corla Herald of Twilight

Kommentar
: Guernica var en trevlig överraskning jag hade inte väntat mig lilac i den kullen även om jag visste att det fanns långt bakom föräldrarna. Guernica är något av det sötaste jag sett! Inte superbra tecknad men allt annat sitter som en smäck. Hon har massor av tillföra uppfödningen.
 
  
Chokladfabrikens Josabeth
Född: 2016-12-16
Ras & färg: nonself black magpie
E. Bluebells Texas Ranger
U. Chokladfabrikens Louise Bourgeois
Kommentar: Här har vi en fin liten flicka med trevlig typ och fina öron. Faktiskt är hon också riktigt bra tecknad. Väldigt glad över henne och hon är väldigt välkommen till uppfödningen.
SCh Chokladfabrikens Frida Kahlo
Född. 2017-01-07
Ras & färg: nonself black magpie
E. Chokladfabrikens Jules Winnfield
U. Chokladfabrikens Älva

Kommentar
: Min lilla gaphals Frida föddes då jag var bortrest så jag såg henne och hennes bror första gången då de var en vecka gamla. De vägde då 170g båda två. Jättestota tvillingar. Frida är fortfarande en stor tjej med väldigt fin svärta i färgen. Fin tjej som naturligtvis ska få få bo här.
 
Chokladfabrikens Piplotti Rist
Född: 2017-03-24
Ras & färg: Nonself chocolate magpie
E. Eclipse Darkmaster Gandling
U. Bluebells Ladybird
Kommentar: Gulligaste och bästa split facet jag sett. Fin tjej kanske teckningen inte är perfekt direkt men hon har många fördelar. Bra chokladfärg för att vara pajsare. Äntligen något att spara efter fina Gandling. Storväxt för sin ålder och med ett trevligt framåt sätt.
  Bluebells Inhale Exhale

Född: 2016-07-28
Ras & färg: Nonself black magpie
E. Bluebells Sheik
U. Bluebells Take me Higher
Uppfödare:  Christina Rörbaek
 
Kommentar: Halo har riktigt trevlig teckning och bra kropp. Lite ljus i färgen tyvärr, hoppas det inte är något som ställer till det. Behövde en ny hona med lite andra linjer så hon är så välkommen.